خدا یا در لحظه نبودنم غافل از من نبوده ای
و من در لحظه لحظه بودنم به یادت نبوده ام

سم کبد بازگشت به طیبات
ثبت شده در تاریخ 08-بهمن-1394 -- تعداد بازدید : 770 بار

برنامه ی تلویزیونی مسابقه شبکه دو (مجری علیرضا خسمه) را نگاه می کردم.... سؤال این بود: آنچه در پزشکی به عنوان سمّ کبد معرفی می شود، چیست؟ سؤال را کسی نتوانست جواب دهد.... جواب این بود: سس مایونز

واقعا جای این سؤال است که اگر این غذا در بیان طب جدید، سمّ کبد است، پس با چه توجیه عقلی و منطقی،همانها، حکم به جواز تولید آن می دهند....

این هم یکی از غذاهایی است که از سیستم غربی و چند سال اخیر وارد سبد غذایی ما شده است و هیچ سابقه ای از آن در کتب ما نیست.

اشکالاتی که در سس سفید(مایونز) وجود دارد از چند جهت است:

اول اینکه ساختار ترکیبی آن باید در علم الترکیب (از علوم طب قدیم برای تشخیص صحت و سقم ترکیب در اغذیه) محاسبه و تحلیل شود در حالی که چنین کاری انجام نشد.

ثانیا مواد ترکیبی آن شامل: روغن مایع صنعتی، تخم مرغ خام و سرکه سفید(صنعتی) می باشد..... اشکال روغن مایع در پست های قبلی بیان شد؛ همچنین سرکه ی سفید هم که در واقع اسید صنعتی است نه از انگور و طبیعی؛ تخم مرغ خام (نپخته) هم کمترین چیزی که در مورد آن در فضای طب قدیم می شود گفت، این است که به دلیل خام بودن آن، تولید خلط (خون) ردیّ و ناصالح از آن است...... و همه ی این مطالب غیر از اثر ترکیبی این سه با هم است. (مثل سیمان، شن و آب که هر سه نرم و لطیف است ولی وقتی با هم ترکیب شود، محکم شده و به اصطلاح سنگ می شود)

تازه، طعم آن هم به خاطر پودر خردلی است که به آن اضافه می کنند و اگر این طعم دهنده نباشد، بسیار بد مزه و بی طعم خواهد بود....



لینک کانال :  https://telegram.me/tayeba 

بخش نظرات
روزشمار فاطمیه
روزشمار غدیر
روزشمار محرم عاشورا