خدا یا در لحظه نبودنم غافل از من نبوده ای
و من در لحظه لحظه بودنم به یادت نبوده ام

چای به و سیب بازگشت به نوشیدنی ها
ثبت شده در تاریخ 30-دی-1394 -- تعداد بازدید : 1208 بار

طرز تهیه ی چای "به":

به را رنده کرده و بگذارید تا خشک شود (مواظب باشید در این مدت کپک نزند؛ در این خصوص می توانید آن را در سینی فلزی ریخته و روی بخاری بگذارید تا سریع خشک شود و یا اینکه در آفتاب پهن شود) پس از اینکه خش شد، آن را داخل یک ظرف ریخته و به صورت ملایم (خشک خشک) روی اجاق تفت می دهید تا رنگ قهوه ای پیدا کند. هر چه این رنگ تیره تر شود، رنگ چایی بیشتر خواهد شد.

حال می توانید به مقدار نیاز داخل قوری ریخته و با دو الی سه هل شکسته و آن را دم کنید. این چایی کاملا با چایی معمول متفاوت است و دارای خواص مخصوص به خود می باشد.

طرز تهیه ی چای "سیب":

به دلیل اینکه اگر بخواهیم گوشت سیب را رنده کنیم، حالت تفاله پیدا می کند، بهتر است که سیب را ضخیم پوست کند و سپس به صورت ریز خورد می کنید. و می گذارید تا مثل به خشک شود. سپس آن را تفت داده تا تیره رنگ شود.

طعم این دو چایی به صورت ترکیبی، بسیار خوشمزه و مفید است و هیچ ماده ی شیمیایی هم به آن (برای طعم دهی و ایجاد رنگ) اضافه نشده است. یک چایی کاملا طبیعی و سالم انشاء الله



لینک کانال :  https://telegram.me/tayeba 

بخش نظرات
روزشمار فاطمیه
روزشمار غدیر
روزشمار محرم عاشورا