خدا یا در لحظه نبودنم غافل از من نبوده ای
و من در لحظه لحظه بودنم به یادت نبوده ام

چای و منافع و مضرات این گیاهبازگشت به اطلاعات عمومی
ثبت شده در تاریخ 18-دی-1392 -- تعداد بازدید : 1069 بار


منافع گیاه چای

گیاه چای در مجموع حالت اسیدی قوی دارد و برای کسانی که به گوشت خواری عادت دارند ، برای هضم گوشت مفید است و آن را زود هضم می کند ، چون اسیدی است

گیاه چای چون اسیدی است ، یک ماده ضد عفونی کننده خوبی است . برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است چای برای شستن زخم های عفونی نیز مفید است .


مضرات گیاه چای

1-گیاه چای دارای ماده ای است به نام کزانتین که موجب مسمومیت می شود و عوارضی نظیر بی قراری و تحریک ایجاد می کند . این ماده بی نظمی در ریتم قلب را ایجاد می کند .


2-بیماری هایی از جمله : میگرن ، ناراحتی های گوارشی ، سنگ های کلیه ، خار پاشنه ، دردهای مفصلی ، سریع عصبی شدن و پوکی استخوان !


3-گیاه چای دارای ماده ای است به نام تئوبرومین که سمی است و مدر قوی است ، این ماده محرک اعصاب بوده و تعادل مایعات را در بدن مختل می کند . عوارضی مانند : سر درد ، تهوع و استفراغ دارد . شخص عصبی می شود .
 

4-گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید ، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند و در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی را موجب می شود .  همچنین جلوگیری از جذب آهن که بسیار مفید است می شود .


5-چای دارای ماده ای است به نام تانن که بسیار مدر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود و آنزیم ها در  پلاسمای غلیظ نمی تواند  فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زائد در بدن انبار شده  و موجب بیماری می شود . ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را بمرور از کار می اندازند !

6-ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام تئین که محرک سیستم عصب سمپاتیک است . و موجب  افزایش ترشح آدرنالین می شود  . تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول می شود  . منیزیم ماده ای است که خداوند سبحان در سلول قرار داده تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود .

7-گیاه چای بخاطر داشتن ماده ای به نام فنل که سرطان زا می باشد ، که خطر ناک است . فنل چیست ؟
اگر بنزن به جای یک هیدروژن یک قرار بگیرد  فنول ایجاد می شود که بسیار سمی بوده و سرطان زاست ! بر روی پوست و کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی  می گذارد  . این مواد دارای ترکیبات حلقوی بوده و بسیار مضر است 

د8-در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم کافئین وجود دارد که خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی  . ولی آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند !


استاد جمشید خدادادی

بخش نظرات
روزشمار فاطمیه
روزشمار غدیر
روزشمار محرم عاشورا